BÜYÜKMANDIRA ANADOLU LİSESİ 2024 YKS MARATONUNDA

Büyükmandıra Anadolu Lisesi ailesi olarak, dikkatle ve özenle giriş yaptığımız 2024-YKS hazırlık sürecini aydınlatması adına Mentor Gökşan Südinoğlu’ nu okulumuza davet ettik.

21.10.2023 345

Sayın Südinoğlu, okulumuz 11. ve 12. sınıflarına “YKS'de Başarıyı Arttırmaya Yönelik Doğru ve Verimli Ders Çalışma” ve “Hedef Belirleme” konularında aydınlatıcı bilgiler içeren seminer düzenlemiştir. Bu seminerde, öğrencilerin meslek seçimlerinde kendi yetenek ve becerileri ışığında tercih yapmaları, kendilerine güvenmeleri, seçtikleri yolda sağlam adımlarla ilerlemeleri ve bunun yanında hedefleri doğrultusunda oluşturulmuş olan uygun çalışma programıyla kendilerinden emin olarak başarı oranlarını yükseltmeleri amaçlanmıştır.

Öğrencilerimize başarılar diliyor ve geleceklerinin mihenk taşı olan bu yolda her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

04-11-2023

20-10-2023