Matematik seferberliği

Milli eğitim bakanlığı, matematik dersinin  öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak matematiği sevdirmek ve matematiğe olan ilgiyi artırmak için çalışmalar başlatmıştır. #Matematik seferberliği kapsamında matematik atölyeleri, materyal geliştirme, öğretmen eğitimi içeriklerine sahip dijital bir  platform kurmuştur.  Eğlen, Keşfet, Öğren sloganı ile kurulan bu platforma matematik.eba.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

03.10.2022 209

Okulumuz 8-22 Ekim 2022 tarih aralığında düzenlenecek olan AB Kod Haftası etkinlikleri kapsamında; matematiksel düşünme becerilerini geliştirmeyi ve matematiğin günlük hayattaki kullanım alanlarına dikkat çekmeyi amaçlayan faaliyete,  öğrencilerimiz scratch programı ile hazırladıkları kodlama etkinliği ile katılacaklardır.

Siz de codeweek.eu adresinden etkinliğinizi ekleyebilir Code4all kodumuz olan cw22-t5zKg ile kayıt olabilirsiniz.